Duurzame energie

Zonnepanelen in portefeuille opgenomen

De Mono PERC-zonnepanelen van LONGi Solar zijn per direct verkrijgbaar bij Wagner Solar. De portefeuille omvat zowel bifaciale zonnepanelen als modules met halfcellen en de PERC-monomodules van de nieuwste generatie, die gebruikmaken van nog andere hoogrendementstechnologieën. Beide bedrijven zijn onlangs dan ook een strategische samenwerking overeengekomen.

De statutaire zetel van Wagner Solar. BRON: Wagner Solar

 

“De samenwerking met LONGi Solar als marktleider van monokristallijne PERC-technologie is een ideale aanvulling van onze productenportefeuille in dit tegenwoordig zo belangrijke segment”, aldus Wilfried Renker, verkoopleider van Wagner Solar. “LONGi Solar heeft ons overtuigd omdat het een verticaal geïntegreerde fabrikant is die de Mono PERC-module met het hoogste rendement van 20,66% heeft ontwikkeld en omdat het meer dan elke andere zonnepanelenfabrikant investeert in onderzoek en ontwikkeling”.

De LONGi Solar Productiefaciliteit. BRON: LONGI Solar

 

In de eerste helft van 2018 investeerde het bedrijf 105 miljoen US-dollar in onderzoek en ontwikkeling, wat neerkomt op 7,18% van de bedrijfsomzet.

Gerald Müller, vicevoorzitter Verkoop Europa van LONGi Solar zegt hierover: “De samenwerking met de deskundige groothandelaar in fotovoltaïsche systemen Wagner Solar en zijn goede dealernetwerk versterkt onze aanwezigheid in belangrijke marktsegmenten – van installaties voor eengezinswoningen tot en met grote industriële installaties.”


Topcoaches van het jaar bekend →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager