Verlichting / LED

Lichtlijnunit

De Norton NLS-P serie met prismatische lens is nu ook in 12000LM uit voorraad leverbaar.

De NLS-P met hoge lumenstroom en uitgekiend lichtbeeld zorgt voor optimale verlichting in industrie en logistiek tegen – naar eigen zeggen – de laagst mogelijke onderhouds- en energiekosten.

De Norton NLS-P is leverbaar met nood-, DALI- en LiveLink- lichtmanagement, met units voor bestaande T8 lijnen (1,53 m) en nieuwe T5 lijnen (1,48 m). De serie loopt tot 160 lm/W, 50.000 uur L80/B10 en voldoen aan EIA subsidieregeling.
Dankzij het aansluitsysteem van de Norton rails zet u zonder het gebruik van gereedschap een bestaande T5 of T8 lichtlijn om naar een hoogwaardige en energiezuinige NLS-P led-lichtlijn die voldoet aan de EIA.

Meer artikelen van Spaapen Handelmaatschappij B.V :

Buitenarmaturen


Als officieel vertegenwoordiger van Norton biedt Spaapen Handelmaatschappij onder meer de buitenarmaturen KFT LED en KFR LED. De trapeziumvormige KFT LED en de ronde KFR LED zijn vervaardigd van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium en voorzien van de laatste LED- en lenstechnologie waarmee een efficiënt lichtbeeld is gerealiseerd.

Galerij- en portiekarmatuur


Het minimalistische armatuur PGX – levensduur 50.000 branduren volgens de L80/B10 standaard – heeft een diffuus lichtbeeld, is spatwaterdicht (IP54) en onderhoudsvrij (sealed for life) en zorgt voor een drastische verlaging van de energie- en onderhoudskosten.

Lichtlijnunit


De Norton NLS-P serie met prismatische lens is nu ook in 12000LM uit voorraad leverbaar.

Lichtcatalogus 2019


De nieuwe Norton lichtcatalogus is uit, met een uitgebreid en breed assortiment led-armaturen, inclusief veel nieuwe series.

Led-panelen


Bij de 60 × 60 Tunable White led panels met een universeel regelsysteem kunnen lichtintensiteit en kleurtemperatuur – van 2700 tot 6500 K – worden ingesteld om werkplekken individueel in te regelen en het lichtniveau aan te passen aan het tijdstip van de dag en het werk dat wordt gedaan.


Opgenomen in Hydac-groep →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: