Duurzame energie

Doorgroei na succesvol jaar

De solar divisie van elektronicafabrikant LG Electronics heeft in 2018 een recordjaar achter de rug. De fabrikant van zonnemodules verhoogde zijn verkoop, lanceerde nieuwe producten en breidde zijn productiecapaciteit opnieuw uit. LG heeft deze groei in het eerste kwartaal van 2019 voortgezet en wil dit succesverhaal verlengen met de introductie van premiummodules en energieopslagsystemen. Om deze groei te ondersteunen, breidt het Europese team zich uit.

In 2018 slaagde LG Solar erin de omzet in Europa met meer dan 60 procent te verhogen ten opzichte van 2017. De reden hiervoor is dat consumenten steeds vaker kiezen voor kwalitatief hoogwaardige modules die betrouwbaar, ecologisch en economisch voordelig zijn. Dit is met name van belang met het oog op de groeiende vraag naar duurzame energie. De solar fabrikant wil de resultaten in het tweede en derde kwartaal van 2019 opnieuw verbeteren.

Om alle markten en klanten gericht te ondersteunen, heeft LG Solar het afgelopen kwartaal het Europese verkoopteam uitgebreid. Het Benelux team is begin van het jaar versterkt met de komst van zonne-energie expert Fito Verdugo.

“De vraag naar zonnepanelen is vorig jaar wederom toegenomen. Steeds meer consumenten verwachten betrouwbare en efficiënte oplossingen. Partners en klanten kennen onze hoge standaarden en waarderen ons innovatieve productportfolio. Met de uitbreiding van het verkoopteam zal LG zich ook in de Europese markt versterken”, vertelt Michael Harre, Vice President van de EU Solar Business Group bij LG Electronics.

Meer artikelen van LG Solar :

Prestatie verbeterd van alle modules


LG verhoogt in de nazomer van dit jaar de prestatieniveaus van al haar modules en legt hiermee de basis voor verdere groei. Het is mogelijk om voor deze modules een pre-order te plaatsen.

Doorgroei na succesvol jaar


De solar divisie van elektronicafabrikant LG Electronics heeft in 2018 een recordjaar achter de rug. De fabrikant van zonnemodules verhoogde zijn verkoop, lanceerde nieuwe producten en breidde zijn productiecapaciteit opnieuw uit. LG heeft deze groei in het eerste kwartaal van 2019 voortgezet en wil dit succesverhaal verlengen met de introductie van premiummodules en energieopslagsystemen. Om deze

Productgaranties voor zonnepanelen verlengd tot 25 jaar


De productgaranties voor de LG MonoX Plus, LG NeON 2, LG NeON 2 Black en de LG NeON 2 BiFacial (N2T) modules van LG Electronics wordt verlengd van 15 naar 25 jaar. Bovendien wordt de LG NeON R-module voortaan geleverd met een verbeterde lineaire prestatiegarantie van 25 jaar.


Omvormers veilig met een dak →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager